Wednesday, June 13, 2012

Madagaskar 3: Euroopa tagaotsituimad

,,Madagascar 3: Euroopa tagaotsituimad” on kolmas osa üliedukas sarjas, mille peategelasteks on New Yorgi loomaaiast põgenenud loomad: lõvi, kaelkirjak, jõehobu ja sebra. Esimestes osades nägime, kuidas loomad figureerisid Madagascaril ja Aafrikas. Kolmandas osas üritavad loomad pääseda Aafrikast tagasi kodusesse loomaaeda.


Esimene osa oli hea, mis puutub teise osasse, siis ma oleksin tahtnud peksta pead vastu seina, sest see oli kohutav suure algustähega!

Kas kolmandat osa vaadates on oht, et tekib peavalu?



Seda ohtu õnneks pole. ,,Madagascar 3” on tore, lastele mõeldud naljakas animafilm. Samas on siin nalju ka täiskasvanutele.

Eelnevad ,,Madagascari” osad on täidetud värvikate tegelastega ja kolmas osa jätkab seda traditsiooni, tuues sisse kamba tsirkuseloomi, kelle hulgas on ka tiiger nimega Vitali, kes alguses on väga kuri ja umbusklik, aga lõpuks selgub, et ka temal on oma lugu ja põhjus vaenulik olemiseks.

Muidugi varastavad teistelt tegelastelt tähesära kuulsad pingviinid. Nad omavad iga stseeni, milles neid näidatakse. Kurjam on sel korral üks hull memm, kes tahab Alexi pead oma seinale. Vahva on näha, et see tädi on täiesti haavamatu. Samas keda huvitab, et animafilmides pole kübetki loogikat.

,,Madagascari” puhul oleks filmil nagu kaks osa. Esimene pool filmist on pisut veider. Lastele kindlasti mitte. Ma arvan, et ma hakkan sellistest asjadest välja kasvama. Sündmused lähevad käima alles siis, kui loomad ühinevad rändtsirkusega. Alatest sellest kohast muutub film palju vaadatavamaks. Siiski ei ole lugu iseenesest super ja jääb pisut kuivaks.

Kõvasti aitavad kaasa erinevad värvikad tegelased, ilus animatsioon ja efektid. Loomade ümber laiuv loodus näeb fantastiline välja. Kuigi esimesed minutid tundusid kuidagi virvendavad ja ebamugav on vaadata, kui sul pole täit ekraani, 3D pärast oli pilt pisut kitsam. Samas ei vaadanud ma 3D-versiooni vaid vaatasin seda filmi 2D-s.

Kõige efektsemad on stseenid, kus loomad tsirkuses oma trikke teevad. Need kohad on väga võimsad.
Kuigi ,,Madagascar 3” pole parim animafilm, on see vaatamata sellele kõvasti parem, kui too hale vabandus, milleks oli teine osa. Ja see AFRO-TSIRKUS, eriti Chris Rocki esituses, jääb pikaks ajaks kummitama.
                                                                            
                                                                        3/5    

0 comments:

Post a Comment