Friday, June 21, 2013

Praktikandid

Stuudio: 20th Century Fox, Regency Enterprises, Wild West Picture Show Productions, 21 Laps, Dune Entertainment

Lavastaja: Shawn Levy

Stsenaarium: Vince Vaughn, Jared Stern

Peaosatäitjad: Owen Wilson, Vince Vaughn, Rose Byrne, Max Minghella, Aasif Mandavi

Eelarve:  $58 000 000



Nick ja Billy on müügimehed, kelle firma järsku suletakse. Nüüd, ilma tööta, tuleb Billyl mõte minna Google'sse praktikandiks. Sinna jõudes saavad mehed aga aru, et nad on tõesti ajast maha jäänud.


Tükk aega on möödas sellest, kui viimati korraliku komöödiat näha saime. Sellel põhjusel ootasin ma ,,Praktikante". Sisu tundus huvitav olevat ja film paistis üsna naljakas.

Pärast filmi vaatamist võib öelda, et sisu ja idee on huvitavad ja nendest kasvab välja üsna armas komöödia, mis on täiesti vaadatav, kuid millel on mõned suured probleemid. Asi on selles, et lugu on tehtud liiga tuttava retsepti järgi ning see retsept ütleb, et ühel kahest peategelastest peab olema romantiline liin või seda, et üks praktikantidest peab olema jobu. Minu jaoks päästis selle filmi suuresti lõpp, mis on üsna etteaimatav, aga ikkagi tore.

Owen Wilsonil ja Vince Vaughnil on väga hea ekraanikeemia, mis pole ka imekspandav, arvestades seda, kui mitmetes filmides nad koos on mänginud. Billy ja Nick on toredad ja heasüdamlikud tropid. Kahju on vaadata, kuidas nad ennast pidevalt sisse räägivad ja teiste halvakspanu pälvivad.
Kõrvaltegelased on, mõned erandiga, üsna tore kamp, kus leidub paar päris naljakat karakterit.

Minu jaoks seisneb filmi suurim viga selles, et nalja on vähe. On mindud naljade peale, mis tulevad piinlikest situatsioonidest ja see võtab lõbu ära. Mõned kohad siiski on, kus ka mina kõvasti naersin, aga neid oli vähe, aga ehk on see minu viga. Ülejäänud saal rõkkas naerust.

Mõnes stseenis ilmuvad korraks paar Hollywoodi suurt koomikut, mis kuidagi tõmbas mind sellest filmist välja, kuna nad tulevad sisse ja hakkavad viskama mingeid seksuaalseid nalju, mis ei lähe filmi üldise tooni ja stiiliga absoluutselt kokku. Üldine toon on muhe ja naljad ei ole seksiga seotud. Need koomikud aga rikkusid selle ära.

Praktikandid on üsna keskpärane komöödia. Idee ja teostus on üldiselt head, aga nalja on vähe.

                                                                        3/5

PS! Siin on ka minu Facebooki lehekülje aadress: https://www.facebook.com/EluOnKino 
Sellele leheküljele postitan filmiuudiseid, trailereid jne.

0 comments:

Post a Comment